Bijles Statistiek

Bijles statistiek

Waarom Statistiek Siësta voor je bijles statistiek? We werken op een effectieve en ervaringsgebaseerde manier waarbij we de hoeveelheid bijles beperken!

Ervaring

We hebben jarenlang ervaring opgebouwd in het geven van bijles statistiek voor verschillende studierichtingen en aan studenten met een verschillende studieachtergrond. Niet iedereen heeft in het secundair veel wiskunde gezien en dan kan een cursus statistiek in het hoger onderwijs een lastige hindernis blijken.

Wees gerust, wat je huidig niveau ook is, we hebben ongetwijfeld al iemand geholpen die in een gelijkaardige situatie zat als jij en uiteindelijk wél slaagde voor statistiek.

Effectief

We proberen je te helpen slagen op de meest effectieve manier. Voor ons betekent dit:

Het aantal bijles sessies beperken !

Laat ons een kat een kat noemen; bijlessen betekent voor jou een extra kost en die wil je zo laag als mogelijk houden. Daarom bieden we volgende zaken aan:

  • Groepsessies
  • Online platform met extra content

Je vraagt je allicht af: wat zit daar achter? Heel simpel: we hebben graag gelukkige klanten en we geloven dat we die kunnen bereiken door: kwaliteit aan een scherpe prijs aan te bieden!

Groepsessie vs individuele sessie

Bij ons kun je kiezen tussen bijles in een individuele sessie of in een groepsessie.

Elke sessie duurt 1 uur en reeds vanaf de eerste sessie krijg je toegang tot ons online platform.

In een groepsessie focussen we op het uitleggen van een specifiek topic, dus je weet op voorhand al waarover de sessie zal gaan! Om ruimte te laten voor iedereen om vragen te stellen, houden we het aantal deelnemers ook beperkt tot maximaal 10 personen per sessie.

Heb je specifieke vragen of krijg je liever één-op-één uitleg dan kan dit ook; in dit geval kies je voor een individuele sessie.

Online platform

Extra content

Zodra je één sessie volgt, krijg je gedurende 4 maanden toegang tot ons online platform. Hier vind je tal van extra content terug zoals:

  • Korte video's per topic (<20 min)
  • Forum
  • Quizzen

Video's

In korte video's (<20 min) leggen we de nadruk op de belangrijke aspecten van een bepaald topic (bv. normale verdeling). Je kan de video's zo vaak herbekijken als je wilt en vragen kun je steeds op het forum stellen. Aan verschillende video's is ook een korte quiz verbonden om direct te checken of je mee bent met hetgeen in de video werd besproken.

Voordelen van onze video's:

  • Onbeperkt te herbekijken wanneer jij wilt
  • Belangrijke concepten worden erin uitgelegd
  • Je zal minder sessies moeten boeken

Aangezien je de uitleg van een topic al in een video kunt bekijken, zal je minder sessies nodig hebben en bespaar je dus geld!

Forum & quizzen

Heb je een korte vraag omtrent een video? Stel deze gerust in het bijhorende forum!

Om na te gaan of je de boodschap van een video begrepen hebt, kun je bij bepaalde video's een korte quiz volgen.

Meer info & prijzen

Hebben we je interesse gewekt? Klik hieronder voor meer info!

Contact

Zit je nog met vragen? Aarzel niet om ons te contacteren, we helpen je graag verder!