Leren werken met word

Opdracht of thesis schrijven in Word

Opdracht of thesis schrijven in word

Een mens moet al eens een opdracht, tekst of thesis schrijven in Word. Zolang die tekst een paar pagina's is, dan lukt dat wel. Paar spaties hier, paar enters daar, opletten dat je de titels dezelfde opmaak geeft en je document ziet er zelfs professioneel uit.

Echter, als je een tekst van tientallen pagina's moet schrijven, komen de problemen wél boven drijven want quick-fixes helpen dan niet meer. Dat is wat je wilt vermijden als je deadline nadert en het angstzweet je uitbreekt telkens je een aanpassing moet doen aan de opmaak van je document.

man werkt aan thesis en stelt vast dat dezelfde figuur er twee keer instaat
thesis afbeelding waarin de dubbele tekeningen te zien zijn. man zegt 'delete'
4 uur voor de deadline. man zegt bij zichzelf 'shit, manuele bibliografie'

Wat ga je leren?

In deze cursus leer je alles wat nodig is om een professioneel ogende opdracht/thesis af te leveren in Word. Je leert onder andere hoe:

  • Een inhoudsopgave te maken die alle titels omvat en bijgewerkt wordt met één klik
  • Werken met secties, titels, kop- en voetteksten, kruisverwijzingen en andere concepten die je Word-leven vergemakkelijken
  • Een bibliografie toe te voegen in APA-stijl op een efficiënte manier
  • Een horizontale pagina toe te voegen
  • Nog zoveel meer

Finaal leer je alles wat nodig is om de volledige layout te maken voor een document/thesis in Word zodat je enkel nog moet focussen op de inhoud. Daarvoor maken we gebruik van korte, duidelijke video's.

Investeer in jezelf

Investeer in jezelf, het is altijd een goede belegging!

Dit is uiteraard een verplicht verkooppraatje dat we niet konden laten liggen (en trouwens volledig waar is!). Van alle cursussen om te volgen is deze wel één die je eens moet overwegen. Hoe je het ook draait of keert, in de toekomst ga je nog meer teksten moeten schrijven in Word. Als je iets moet afwerken tegen een deadline ga je niet tegen je baas zeggen "de inhoud is klaar maar ik moet wel nog vier uren prutsen aan de opmaak". De kans dat je baas dan zegt "ik help wel" is klein want die kan het allicht ook niet.

Je wilt niet weten hoeveel tijd er verloren gaat in bedrijven of instellingen om domweg de opmaak van een Word-document goed te zetten. Als je nu niet goed met Word overweg kan, ga je in de toekomst ook overuren mogen maken om die reden. Zeg zelf, het is toch al te zot om steeds met je hoofd tegen dezelfde muur te stoten.

Doe je toekomstige zelf een plezier, leer met onze cursus hoe je op een goede manier een Word document in mekaar steekt. Je toekomstige zelf zal eens glimlachend terug kijken naar dit moment als die twee bureaus verder hoort "K**** Word" gevolgd door een laptop die op de grond wordt gesmeten.

Wat is inbegrepen?

Toegang tot onze online video's waarin we stap voor stap tonen hoe je alles opzet om een professioneel ogende opdracht/thesis te maken in MS Word. Je ontvangt tevens een checklist met zaken om op te letten tijdens het schrijven en voor het indienen.

Toegang tot ons online forum waar je alle vragen kunt stellen die je nog zou hebben. We helpen je er graag verder en updaten voortdurend de aangeboden content indien dat nodig zou blijken uit jullie feedback.

Vind je deze cursus een meerwaarde en wil je hem aanraden aan je vrienden/collega's? Super, dankjewel!

Je kan zelfs gratis deelnemen aan ons affiliate programma waardoor je een aardig centje bij kan verdienen wanneer je iemand doorverwijst die deze cursus aankoopt.

Contact

Twijfel je of deze cursus iets voor jou is? Zit je nog met een vraag?